Medewerkers

Achter de schermen van Radio Scout FM zijn een aantal mensen druk bezig om Scout FM te voorzien van nieuwe muziek,  programma’s en automatisering. We hebben daar gelukkig onze mensen voor die al lang met radio maken bezig zijn.

Ed  is de verantwoordelijke voor de automatisering. Alles gebeurt volledig automatisch, van het overschakelen naar live stream tot het tijdsein. Ed is dan ook al jaren hiermee bezig.

Fred  is de techneut. Hij draagt zorg voor de FM zender en is een van de electro wizards onder ons. Als zendamateur bekend als PE1RIV.

Sjef is o.a. de Amateur Televisie techneut. Daarnaast is hij electro wizard nr 2….zijn radioamateur roepletters zijn PE1PVB.

Paul  houdt zich bezig met alles rond de website en de PR van Scout FM. Hij is de zender verantwoordelijke. Tevens zendamateur als ON5PU.

Walter  is een van de zendamateurs die je op de HF banden zult horen. Walter is een oude bekende en is weer terug bij de Pastoor Simonsgroep. Zijn eigen roepletters zijn PC1C.

Bart  is ons opperhoofd en lange tijd verantwoordelijk voor de scouting zelf. Als er iets niet lukt….roep Bart.

Michel  is de tweede van het duo Ed en Michel, de mannen achter Verrekisweekend

Michelle  is bekend van Hot FM met haar programma Kikstart.

Daarnaast hebben we nog het bouwteam met o.a. Etienne, Mathijs, Robin en vele anderen die zich inzetten om de JOTA-JOTI te doen slagen.

Reacties gesloten