Scout FM is er weer klaar voor

De radio studio wordt weer opgebouwd, Scout FM gaat weer on air vanavaf donderdagavond middernacht. De medewerkers hebben er weer zin in, jij ook ? Je mag altijd langskomen aan de Klokkenlaan 44 in Loon op Zand. Luisteren kun je overal via internet of als je in de buurt bent op een FM radio op de frequentie 105.9.

Naast de radio is er natuurlijk weer veel aandacht voor de Jamboree On The Air (JOTA) en de diverse activiteiten die we organiseren op de terreinen van de Pastoor Simonsgroep (PSG). Scouting en radio is erg leuk om te doen. In de voorgaande jaren waren al veel scouts achter de microfoon gekropen om voor even echt radio DJ te spelen.

We zien je weer verschijnen op onze terreinen en hopelijk luister je weer mee.

C ya bij Scout FM

Scout FM gaat weer stralen
Please follow and like us: