Scouting Pastoor Simons Groep

We zijn dan wel elk jaar weer te gast bij PSG in Loon op Zand, maar wie zijn deze fantastische mensen eigenlijk ?

PSG bestaat al vanaf 1994. Al ruim 20 jaar draaien ze mee als scoutinggroep. De huisvesting begon in een enkele barak aan de klokkenlaan. na verloop van jaren is er een fantastisch gebouw neergezet met ruimte voor veel activiteiten. Ook andere groepen kunnen de ruimtes huren voor een kamp. PSG bestaat uit vele vrijwilligers voor allerlei activiteiten. PSG heeft in al die jaren al heel wat gedaan voor de leden. Zoals JOTA rock, JOTA dance, Scout FM en het jaarlijkse JOTA-JOTI evenement. Naast de vaste leden kan PSG rekenen op buitenstaanders die hun steentje bijdragen aan de speciale activiteiten.

Voor meer info:

Pastoor Simons Groep

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie